Placeholder Picture Lions Club Zaventem
National Airport-Erasmus

Centennial

"Vieren van Gemeenschap en Zorg voor Onze Senioren"

Placeholder Picture
Een hartverwarmende traditie
Placeholder Picture

Jaarlijks organiseert Lions Club Zaventem een speciaal evenement dat onze gemeenschap dichter bij elkaar brengt: de Centennial. Dit evenement is meer dan alleen een gezellig samenzijn; het is een symbool van onze toewijding aan zorg, gemeenschapszin en het erkennen van de waardevolle bijdrage van onze senioren.

De Centennial, is een gratis diner exclusief voor alleenstaande 65-plussers. Dit initiatief maakt deel uit van ‘Gezonde Gemeente’, geleid door Logo Zenneland, en onderstreept het belang van sociale en gezondheidsbevordering. In nauwe samenwerking met de gemeente Zaventem en de Vlaamse overheid, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn van onze ouderen.

Elk jaar verwelkomen we ongeveer honderd alleenstaande senioren voor een dag vol warmte, heerlijk eten, en een sterk gemeenschapsgevoel.

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

De Centennial gaat echter verder dan de maaltijd. Het is een gelegenheid om eenzaamheid te doorbreken, verbindingen te smeden, en de levenservaringen van onze ouderen te vieren. Het benadrukt de gedeelde verantwoordelijkheid en zorg die wij als gemeenschap voor onze senioren dragen.
Wij, de Lions Club Zaventem en de gemeente Zaventem, verheugen ons op het voortzetten van deze mooie traditie. Samen met Logo Zenneland en de Vlaamse overheid, blijven we ons inzetten voor een gezondere, meer verbonden gemeenschap, waarin elke generatie gewaardeerd en gerespecteerd wordt.