Placeholder Picture Lions Club Zaventem
National Airport-Erasmus

Kerstconcert met Astrid Stockman

9 december 2023 19u30
Sint-Martinuskerk Zaventem

Placeholder Picture

Programma

  • 19:00 - Deuren open
  • 19:30 - Voorprogramma met het Kinder- en Jeugdkoor ZaZing!
  • 20:00 - Optreden van Astrid Stockman
  • 21:30 - 22:00 - Tijd voor een glaasje en gezellige babbel tijdens de receptie die zal plaatsvinden na het concert in de parochiezaal aan de overzijde van de parking.

Wie is welkom?
Iedereen is welkom! Breng je partner, vrienden, kennissen mee, kom als muziekliefhebber of als je simpelweg geïnteresseerd bent in de lokale samenleving van Zaventem en omstreken. De lokale economie van Zaventem is speciaal uitgenodigd, wat dit evenement extra interessant maakt voor netwerken. Geïnteresseerde sponsors kunnen een gepersonaliseerd sponsorpakket bestellen.

Optredens
- Kinder- en Jeugdkoor ZaZing!: Sinds de bescheiden start in 2018 als een gelegenheidskinderensemble voor de musical "Daens", heeft Kinder- en Jeugdkoor ZaZing! een opmerkelijke reis afgelegd. Wat begon als een vonk van muzikale passie is uitgegroeid tot een schitterend koor met een rijke harmonie en betoverende melodieën.

- Astrid Stockman: Astrid Stockman studeerde aan het Lemmensinstituut waar ze een combinatieopleiding voor zowel piano als zang volgde. Na haar studies was ze te zien op podia zoals Bozar en De Munt. Ze was soliste in verschillende grote oratoriumwerken van J.S. Bach, Mozart, Fauré, Mendelssohn, Liszt, Vivaldi en anderen. In 2019 werd ze derde in het televisieprogramma "De Slimste Mens ter Wereld" op VIER. Een jaar later trad ze aan als vaste pianiste in praatprogramma's "Vive la vie" en "Vive le vélo" op Eén. In het najaar van 2022 nam ze deel aan "De Allerslimste Mens ter Wereld" waar ze in 2 opeenvolgende afleveringen te zien was.

Tarieven
- Toegang: 20€
- VIP-toegang: €35 - Voorrangszitplaatsen vooraan in de kerk. Inclusief entree en een glaasje bubbels of frisdrank naar keuze tijdens de receptie die zal plaatsvinden na het concert in de parochiezaal aan de overzijde van de parking.

- Sponsorpaket: 290€
  • 2 VIP-toegangen voor het Kerstconcert met Astrid Stockman
  • 6 maanden publicatie van uw logo op onze website
  • 6 flessen Campagne Olivier Marteaux Brut Réserve

Alles kan gefactureerd worden op één sponsorende factuur.

Placeholder Picture

"l'esprit maison"  proeverij

Samengesteld uit 80% zwarte druiven (65% pinot meunier en 15% pinot noir),
en aangevuld met 20% chardonnay, het weerspiegelt de druivenrassen
van onze wijngaard. Het vertegenwoordigt op zichzelf onze mozaïek van percelen
en ons vakmanschap. De proportie van reserve wijnen (20 tot 30% afhankelijk
van het jaar), geeft het een stijl van grote consistentie.

Inschrijvingsformulier

Placeholder Picture

Met dank aan:

Placeholder Picture
Placeholder Picture