Placeholder Picture Lions Club Zaventem
National Airport-Erasmus

Lions Club Zaventem National Airport-Erasmus

Voorwoord ter gelegenhied van het zestigjarig bestaan van de club.

Placeholder Picture
Ons Verhaal
Placeholder Picture

Beste sympathisant,

Welkom bij Lions Club Zaventem, waar we al meer dan 60 jaar ons inzetten voor onze gemeenschap. Door middel van diverse sociale en culturele initiatieven streven we naar een inclusieve samenleving waarin niemand wordt achtergelaten.

Onze sociale acties variëren van jaarlijkse diners voor alleenstaande senioren tot ondersteuning van G-zwemmen voor gehandicapten en het bevorderen van drinkwaterfonteintjes voor jongeren. Samen met lokale partners en verenigingen werken we aan het verbeteren van levens.

Naast onze sociale projecten organiseren we culturele evenementen en optredens, in samenwerking met de Kunstacademie Zaventem, om het culturele leven in onze stad te verrijken.

In dit boekje nodigen we u uit om meer te ontdekken over onze activiteiten en ons lidmaatschap van de Internationale Vereniging van Lions Clubs. Ontdek hoe we samen bouwen aan een veelbelovende toekomst, zowel lokaal als wereldwijd.

Lid zijn van Lions Club Zaventem betekent zich inzetten voor waarden van behulpzaamheid, zorgzaamheid en aandacht voor anderen. Onze maandelijkse bijeenkomsten bieden niet alleen ruimte voor werk en discussie, maar ook voor inspiratie en verbondenheid tussen leden.

Samen blijven we streven naar een wereld waarin iedereen kan gedijen. Want bij Lions Club Zaventem weten we dat dienstbaarheid aan anderen de ware essentie is van een vervuld leven.

Lions groet,