Placeholder Picture Lions Club Zaventem
National Airport-Erasmus

CHEESE & CHARMS

Een Culinaire Avond Vol Smaak en Solidariteit

Placeholder Picture
Mis dit unieke genot niet
Placeholder Picture

Lions Club Zaventem heeft het genoegen u haar eerste 'Cheese And Charms' voor te stellen, een culinair evenement dat plaatsvindt in de bovenzaal van de gemeentelijk sportzaal. Het belooft een avond te worden waarbij uw smaakpapillen verwend worden met een scala aan heerlijke kazen, fijn bereide vleeswaren en perfect bijpassende wijnen, verfrissende drankjes, aromatische koffie en verrukkelijke taart - dit alles inbegrepen voor slechts € 35,00!

Het evenement begint om 18:30 uur en staat open voor iedereen die wil genieten van hoogwaardige gastronomie en tegelijkertijd onze sociale doelen wil ondersteunen. Door deel te nemen aan 'Cheese And Charms' draagt u rechtstreeks bij aan onze liefdadigheidsinspanningen.

Aarzel niet om uzelf en uw vrienden en familie uit te nodigen voor deze unieke ervaring. Iedereen is welkom! Om uw plek te reserveren, kunt u eenvoudigweg het inschrijfformulier invullen op onze website. Let op: de inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling op ons rekeningnummer: BE55 0682 3396 5744
Mis dit unieke genot niet! Kom langs en laat u verwennen door de heerlijkheden die 'Cheese And Charms' te bieden heeft, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een betere samenleving. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze smaakvolle avond!

Placeholder Picture